Stäng film

Kanske behöver du öka kapaciteten i anläggningen? Kanske ska du börja tillverka en ny produkt på samma lina? Kanske är det nya myndighetskrav som gör att du måste bygga om?

En av våra styrkor är att vi kan ta dig hela vägen från idé till färdig anläggning. Vi tar fram förslag på lösningar, efter det kan vi detaljera lösningen och sist men inte minst genomföra hela projektet. Detta gäller oavsett om det handlar en mindre ombyggnation eller en komplett maskin- eller produktionslina.

Vårt utbud av tjänster är brett

Vi hjälper dig med allt från förstudier och utredningar till projektledning, konstruktion och montering. Vi erbjuder spetskompetens inom till exempel maskinsäkerhet, programmering, systemutveckling och automation.

Just automation är ett område som vi på Jernbro har lång erfarenhet av och där vi även kan leverera specialmaskiner internationellt.

Lösningar efter dina behov

Genom åren har vi genomfört en stor mängd automationsprojekt. Vi utvecklar lösningar i form av AGV-system och testutrustningar som vi även levererar internationellt. Utöver detta tar vi fram kundanpassade automationslösningar som robotceller, bansystem och specialmaskiner. Gemensamt för alla lösningar är att de ska öka produktionstakten, driftsäkerheten och ergonomin.

För att säkerställa bästa resultat när det gäller teknisk funktion och teknisk tillgänglighet jobbar våra ingenjörer nära din projektorganisation. Givetvis anpassar vi lösningarna efter ditt behov. Vi kan hjälpa dig med automationslösningar inom montering, hantering, testning och bearbetning.

I våra automationsprojekt tar vi ett helhetsansvar och levererar allt från idé till montering och igångkörning hos dig som kund.

Dela gärna detta

”Jernbro lovade att dugligheten skulle vara densamma eller bättre efter driftsättning. Vår uppföljning visar att dugligheten har ökat med 30 procent.”
Stefan Rydin, Parker Hannifin

Nyfiken på att veta mer?

Kontakta någon nära dig
Berne Agbeck Regional Affärsutvecklare Syd+46 (0)10 483 06 06 Kontakta

Du kanske också är intresserad av

Mer effektiv

Dugligheten har ökat med 30%

Jernbro lovade att dugligheten skulle vara densamma eller bättre efter driftsättning. Parkers uppföljningen visar att dugligheten har ökat med 30 procent.

Mer säker

66% färre utryckningar

Oxelösunds Hamn satsar på ökad produktivitet, vilket ställer nya förebyggande krav på underhållsorganisationen.

Större resurser

Ett stillestånd kostar dubbelt så mycket under vintern

Jernbros första uppdrag åt Umeå Energi handlade om att installera en överhettare i kraftvärmeverk.

Större resurser

Komplex flytt under tidspress

Förra våren köpte SSAB några linjer för rullformning som stod i Fagersta. Men de behövde flyttas ett halvdussin mil norrut – till Borlänge.

Dela gärna detta