Stäng film

Med runt 750 medarbetare i Sverige hjälper vi svensk industri att få en säkrare och mer effektiv produktion. Djup kompetens, förståelse för industrins villkor och närhet till våra kunder på orten gör att vi vågar lova dig en förbättrad produktivitet och minskad totalkostnad.

Vårt erbjudande har en unik bredd

Vi kan hjälpa dig att utveckla och effektivisera ditt underhåll genom en rad tjänster. Allt från att förbättra dina underhållsprocesser, och när det är gjort, utföra det underhåll som krävs för att din anläggning ska prestera på topp. Vi har också ingenjörer och specialister som kan utveckla din produktionsanläggning. Från mindre ombyggnationer till kompletta maskiner och produktionslinor. Här hjälper vi dig hela vägen från idé till färdig anläggning.

Vi har våra rötter i svensk industri

Idag hjälper vi flera av landets mest framgångsrika industriföretag att effektivisera produktionen. Långa relationer har lett till vår djupa kunskap inom följande industrier: metall, plast & gummi, trä, fordon, maskin, livsmedel, stål, papper & massa, kemi och energi. Bredden gör att vi kan förmedla värdefull kunskap från andra branscher till dig som kund.

Följer dig ut i världen om det krävs

Det är inte ovanligt att vi följer våra svenska kunder ut i världen och hjälper dem att utveckla produktionen i deras internationella anläggningar, ofta genom tekniska konsulttjänster eller leverans av maskinutrustning.

Så utvecklar vi din underhållsprocess

För att kunna erbjuda dig ett underhåll i världsklass så arbetar vi efter metoden Jernbro Maintenance Way, som vi har utvecklat själva. Metoden innebär att vi inte bara kan identifiera vad som behöver göras, utan också hur och varför, för att förbättra underhållet i din verksamhet.

Utveckla din underhållsprocess

Vi kan sköta hela ditt underhåll

Har du tagit det strategiska beslutet att lägga ut underhållet, ska du prata med oss. Vi kan ta ansvaret för att garantera funktionen på en enskild maskin hela vägen till en komplett anläggning. Oavsett uppdragets storlek ansvarar vi både för att förbättra underhållet och utföra det. Vi har flera goda exempel där vi har tagit ett helhetsansvar.

Låt oss ta över helhetsansvaret

Vi kan tillföra kompetens vid förändringar i produktionen

Kanske ska du bygga om en fabrik? Eller står du utan en underhållschef?

Vi har kompetens som du tillfälligt kan hyra

Nyfiken på att veta mer?

Kontakta någon nära dig
Berndt Johansson Affärs- & Produktutvecklingschef+46 (0)10 483 11 83 Kontakta

Du kanske också är intresserad av

Mer effektiv

Kostnaderna för underhåll har redan minskat

För ett par år sedan bestämde sig ledningen på Ala sågverk för att satsa på att utveckla underhållet. Med hjälp av Jernbro är de nu på god väg mot ökad tillgänglighet, lägre underhålls…

Mer tillgänglig

Jernbro satsar på certifiering

Nu är många medarbetare på Jernbro certifierade enligt den europeiska EFNMS-standarden. Roger Burman på Jernbro i Huskvarna har nyligen fått sitt certifikat och ser stora fördelar med certifieri…

Dela gärna detta