Stäng film

I våra automationsprojekt tar vi ett helhetsansvar och levererar allt från idé till montering och igångkörning hos dig som kund.

Genom åren har vi genomfört en stor mängd automationsprojekt. Vi utvecklar lösningar i form av AGV-system och testutrustningar som vi även levererar internationellt. Utöver detta tar vi fram kundanpassade automationslösningar som robotceller, bansystem och specialmaskiner. Gemensamt för alla lösningar är att de ska öka produktionstakten, driftsäkerheten och ergonomin.

För att säkerställa bästa resultat när det gäller teknisk funktion och teknisk tillgänglighet jobbar våra ingenjörer nära din projektorganisation. Givetvis anpassar vi lösningarna efter ditt behov. Vi kan hjälpa dig med automationslösningar inom montering, hantering, testning och bearbetning.

Dela gärna detta

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson
Pär Knutsson Säljchef Automation +46104831184 Kontakta

Du kanske också är intresserad av

Underhåll

Kostnaderna för underhåll har redan minskat

För ett par år sedan bestämde sig ledningen på Ala sågverk för att satsa på att utveckla underhållet. Med hjälp av Jernbro är de nu på god väg mot ökad tillgänglighet, lägre underhålls…

Underhåll

Jernbro satsar på certifiering

Flera medarbetare på Jernbro är certifierade enligt den europeiska EFNMS-standarden (European Federation of National Maintenance Societies). Tomas Burman är en av dem och han ser stora fördelar me…

Teknik

Komplex flytt under tidspress

Förra våren köpte SSAB några linjer för rullformning som stod i Fagersta. Men de behövde flyttas ett halvdussin mil norrut – till Borlänge.

Dela gärna detta