Stäng film

– Detta ger oss ett strukturerat sätt att leda och utveckla underhåll på. För våra kunder blir certifieringen ytterligare ett bevis på att vi tar detta på största allvar, säger han. Med tanke på att Jernbro är ledande inom underhåll i Sverige så är det en viktig konkurrensfördel att man har ett stort antal certifierade medarbetare, anser han.

Genom att aktivt driva certifieringsarbetet utvecklar Jernbro arbetssätten i befintliga leveranser, samtidigt som de skapar trovärdighet på marknaden. Dagens produktionsutrustning utvecklas och blir kontinuerligt mer avancerad, vilket ställer krav på ökad underhållskompetens och fördjupat tekniskt kunnande. Standardiseringen ger en spårbarhet som är viktig och samverkar med andra standarder som exempelvis ISO 9001 och 14001.

– Om företag arbetar på samma sätt, använder samma standarder och dokumentation så blir det lättare att jämföra nyckeltal. Då kan man enklare samarbeta och utvecklas. I slutändan är det något vi alla tjänar på, säger Roger Burman.

"Med tanke på att Jernbro är ledande inom underhåll i Sverige så är det en viktig konkurrensfördel att man har ett stort antal certifierade medarbetare."
Roger Burman på Jernbro i Huskvarna

Nyfiken på att veta mer?

Kontakta någon nära dig
Anders Gustafsson Regional Affärsutvecklare +46104831188 Kontakta

Du kanske också är intresserad av

Underhåll

Kostnaderna för underhåll har redan minskat

För ett par år sedan bestämde sig ledningen på Ala sågverk för att satsa på att utveckla underhållet. Med hjälp av Jernbro är de nu på god väg mot ökad tillgänglighet, lägre underhålls…

Underhåll

Kompetens när vi behöver

Trelleborg Sealing Profiles Sweden såg för några år sedan ett behov av att förbättra flera områden inom industriservice – med ökad tillgänglighet i kombination med kostnadsbesparingar.

Dela gärna detta